Dansmarathon voor Ethiopië

Op zaterdag 8 maart organiseren Stichting Fikre Alem en Balletschool Sietske van Kan een dansmarathon voor schoolkinderen in het noorden van Ethiopië. De dansmarathon bestaat uit 11 workshops van ieder een half uur die worden gegeven door meerdere docenten en vrijwilligers. Er zijn workshops voor verschillende leeftijden en op meerdere niveaus en er komen diverse dansstijlen aan bod. Iedereen kan op deze dag meedoen met de workshops; ook dansers die geen les volgen bij de balletschool zijn van harte welkom.

Toegangskaartje om mee te doen is een goed gevulde sponsorlijst. Vergeet niet om je vooraf aan te melden voor de workshops. Zorg dat je de sponsorlijst voor 8 maart hebt ingeleverd; vol is vol!

Programma:

Deuren open om 12:30 uur, opening Dansmarathon 12:45 uur, start eerste workshop om 13:00 uur

  docent/

vrijwilliger

Workshop/

les

   
1 Mekdess warming up    
2 Sietske Peuter- en kleuterdans    
3 Aimée Musical    
4 Sietske klassiek 6+    
5 Malou Urban    
6 Willemien klassiek 10+    
7 Sietske stretching    
8 Willemien Charactere    
9 Inge Pilates    
10 Willemien repetiore    
11 Gebrekirstos Ethiopisch    

De sponsorlijst is te vinden op deze website bij de downloads.

Beneden in de hal zal tijdens de Dansmarathon koffie, thee en limonade te koop zijn. Ook zal de kraam van Stichting Fikre Alem hier te vinden zijn, goed gevuld met handgemaakte Ethiopische voorwerpen. Uiteraard is de opbrengst van de verkoop ook bestemd voor het goede doel!

Locatie: Balletstudio Sietske van Kan, Industrieweg 3B, Nieuwkoop.

Om rekening mee te houden:

  • De workshops zijn zonder publiek; we willen alle ruimte in de danszaal benutten om zoveel mogelijk deelnemers te plaatsen.
  • De toiletten in de kleedkamer zijn deze dag alleen voor de dansers, wachtende ouders kunnen gebruik maken van het toilet beneden
  • In de danszaal GEEN toegang met buitenschoeisel en zwarte dansschoenen

De volledige opbrengst van deze dag gaat 100% naar het goede doel!