De reis is begonnen

klaar voor vertrekVanmorgen zijn Colette en Marco door de achterblijvers uitgezwaaid op Schiphol. Als alles voorspoedig verloopt, zullen ze tegen 21.00 uur landen op Bole Airport in Addis Abeba. Rufael zal hen daar verwelkomen op de luchthaven. Na een overnachting in hotel Deslegn vliegen ze morgen in alle vroegte door naar Mekelle, waar Bisrat hen met een ontvangstcomité zal verwelkomen op het vliegveld.

Marco en Colette verblijven de komende week in het Axumhotel in Mekelle. De feestelijke opening van de Dansa School wordt gevierd op zondag 17 oktober. Natuurlijk staat ook een bezoek aan de Fikre Alem School op het programma . Ze zullen ook diverse andere basisscholen en een middelbare school bezoeken, die mogelijk een nieuw project voor onze stichting worden. Een bezoek aan de Universiteit van Mekelle, een reis naar de rotskerken van Lalibella en een ontmoeting met de Nederlandse Ambassadeur in Addis maken het programma compleet.

2 thoughts on “De reis is begonnen”

 1. Hoi Marco!

  Dat klinkt helemaal prima! Goede reis en veel succes met de opening!
  Ik ga je volgen via deze site.

  Groetjes Marij de Bruin (minicamping Driehuis)

 2. hallo mvr. vester en mr. Oehlenschläger,

  veel geluk meet de opening, en veel plezier.

  groetjes, baran erdogan

Comments are closed.