Vanmorgen vroeg vertrokken we richting Dejen. Omdat er een bus gekanteld was op de weg, was het nog een hele toer om er te komen. Eenmaal daar werden we met veel ceremonieel ontvangen. De hele ceremonie duurde een aantal uren. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, nu eerst een aantal van de vele foto’s. Als we vanavond nog even tijd hebben, komen we met nog meer foto’s en verhalen.Voor nu volstaat te zeggen: het was zeer indrukwekkend!

Klik hier om meer foto’s te bekijken

 

IMG_0001  IMG_0002  IMG_0003  IMG_0006  IMG_0011  IMG_0016  IMG_0018  IMG_0019  IMG_0020  IMG_0024  IMG_0030   IMG_0033 IMG_0034    IMG_0038    IMG_0050

3 Replies to “Dansa School GEOPEND!”

 1. Colette en Marco,
  Fantastisch, zo’n warm onthaal; echt heel leuk voor jullie. Jullie zien er ook prachtig uit. Geniet van de komende dagen. Veel plezier. Ik denk aan jullie.
  Maria

 2. Geweldig, wat een feest! Ik vind het zeer ontroerend om te zien hoe trots de lokale bevolking de festiviteiten aanschouwt en meeviert. Fijn om iedereen in volle glorie te kunnen zien en van zo’n afstand mee te kunnen genieten van alles. Geniet ervan!

  Saskia

 3. Superleuk dat jullie zo warm zijn ontvangen!
  Zo te zien waarderen ze jullie werk heel erg.
  Geniet van alle dingen die jullie kunnen doen!

  Groetjes,
  Romy, Vivienne en Joëlle

Comments are closed.