De rotskerken van Lalibela

Gisteren zijn we vroeg opgestaan en na een warm afscheid vertrokken per jeep naar Lalibella. De landschappen waren fabuleus. Colette en Marco hebben zelfs een groot deel gereden in de Landrover. Helaas kunnen we geen foto’s uploaden vanuit dit primitieve internetcafeetje.

Vandaag zijn we rondgeleid langs zo’n 10 rotskerken. Het is terecht dat dit als wereldwonder wordt beschouwd. Het is duidelijk dat we hier, veel meer dan in Mekelle, worden beschouwd als toeristische melkkoe. We zitten nu even uit te hijgen van alle ons achternazittende jongetjes. Een paar keer hebben we ons toch door de mooie verhalen laten verleiden. We kochten zelfs een tweedehands woordenboek voor ene Biniam die dokter gaat worden.

Het avontuur zit er bijna op. Morgen vertrekken we in alle vroegte met een baby-plane naar Addis.

Alle volgers bedankt!  We werken de ontbrekende delen van ons avontuur thuis nog bij. In ieder geval zijn we jullie nog veel foto’s verschuldigd!

Selam!

Hagos en Selam