pay day en onderhandelen

Vandaag gaat Mekdess mee met Bisrat op haar derde stagedag. Het is pay day voor de studenten met een scholarship (studiebeurs) via EYES; img-0253ze helpt met uittellen en uitdelen van de studiebeurzen en praat met de studenten. Ze gaat ook op stap met Bisrat om het nodig te regelen voor onze beloften aan de scholen; Mekdess voert de onderhandelingen over de PC voor de Dansa school en het teaching material voor de Wembertawit school en bezoekt de werkplaats waar de schoolbanken voor deze school worden gemaakt. img-0264Marco en Astrid blijven bij het guest house en na veel pogingen lukt het om onze donatie voor de scholen over te maken naar EYES, zodat Bisrat alles kan afrekenen met de leveranciers. Hoera, belofte waargemaakt! Op deze manier helpen we niet alleen de scholen, maar zorgen we ook voor steun aan de plaatselijke economie en werkgelegenheid.